Продам 2К БЕЗ% в ЖК TARYAN TOWERS вулиця Іонна Павла 12 у центрі Києва, Печерськ, метро Палац Україна Правий берег.
Київ, Печерський , Печерськ, м. Палац України, ЖК Taryan Towers
В обрані
Поскаржитись
Оновлено: 22.01.2024
0
350 000 $*
3 804 $ за м2*
Представник об'єкту
Анна Яковенко
Записатися на перегляд
Опис
Оновлено: 22.01.2024
0

Продам 2К БЕЗ% в ЖК TARYAN TOWERS вулиця Іонна Павла 12 у центрі Києва, Печерськ, метро Палац Україна Правий берег. Видова квартира планування – 2D, 2 вежа, загальною площею – 92м2 , 11 поверх 31-го будинку. Планування: кухня –студія 26м2, перша спальня 15,5м2, друга спальня 16,5м2 , 2 санвузла, гардеробна кімната, тераса 14 м2. висота стелі 3 метра, вікна панорамні з підлоги до стелі з архітектурного мультифункціонального скла Guardian SunGuard. Велика тераса, міжквартирні стіни- цегляні, лічильники індивідуальні електроенергії, води і тепла для кожної квартири. Система розумний дім Контроль 24/7 усіх систем життєзабезпечення будинку завдяки автоматизованій системі моніторингу та управління. Фасад виконаний у єдиному стилі, з інкорпорованою динамічною підсвіткою, з панорамним мультифункціональним склінням. Територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. 5 преміальних ліфтів Schindler+ 2 в паркінгу. Власний дитячий садок-школа, ігровий майданчик і кілька басейнів, як для дітей, так і для дорослих. Власний преміальний ТРЦ, фітнес клуб Tsarskiy. Захисне укриття SHELTER ZONE спеціальна зона при повітряній загрозі ракетних ударів та інших непередбачуваних ситуацій з максимальним комфортом. ціна: 350000 у.о. Анна 0974319290 valion.ua/1100739

Кришталево чисті угоди

Забезпечуємо найкращу юридичну підтримку та повну легальність усіх угод, які проводимо!

Супровід від А до Я

Гарантуємо повний комплекс супроводу та проведення угоди. Робимо все можливе для полегшення процесу.

Характеристики
ID об'єкта:
1100739
Поверх:
11
Кімнат:
2
Загальна площа:
92 м2
Житлова площа:
40 м2
Площа кухні:
26 м2
Запис на перегляд об'єкту

З вами зв'яжеться спеціаліст з нерухомості, підтвердить обраний час перегляду, організує відвідування пропозиції та проведе вам екскурсію.

Надсилаючи заявку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Рієлтор**
Анна Яковенко

Працюю ріелтором з 2015 року, маю вищу юридичну освіту. Професійна допомога у купівлі - продажу нерухомості та повний спектр юридичних послуг.

Показати контакти

Схожі квартири

Продам однокімнатну видову квартиру, lll башня в ЖК Taryan Towers.

235 000 $*
3 790 $ / м2*
Однокімнатна 62/17/28 м2 7/31 эт.
Без ремонту
Біля метро
Еліт
Новобудова
Переуступка
Студія
Укриття
Спецпроект
После строителей

Продам однокімнатну видову квартиру в ЖК TARYAN TOWERS у центрі Києва, 3 вежа. (переуступка) .(Також в наявності двокімнатна квартира - 91м2). Видова квартира планування - 1А загальною площею - 62.27 кв.м, 7 поверх. Планування -студія; Висота стелі-3 метра, Вікна панорамні з підлоги до стелі з архітектурного мультифункціонального скла Guardian SunGuard американської компанії Guardian Glass Industries. Велика тераса, міжквартирні стіни- цегляні, лічильники поквартирного обліку електроенергії, води і тепла для кожної квартири розташовані у нішах в міжквартирних коридорах, Прокладено вивід для підключення канального кондиціонеру, централізоване отопленняю Система розумний дім . Контроль 24/7 усіх систем життєзабезпечення будинку завдяки автоматизованій системі моніторингу та управління. Фасад виконаний у єдиному стилі, з інкорпорованою динамічною підсвіткою, з панорамним мультифункціональним склінням. Територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. 5 преміальних ліфтів Schindler+ 2 в паркінгу. Власний дитячий садок-школа, ігровий майданчик і кілька басейнів, як для дітей, так і для дорослих. Власний преміальний ТРЦ. Захисне укриття SHELTER ZONE спеціальна зона при повітряній загрозі ракетних ударів та інших непередбачуваних ситуацій з максимальним комфортом. Не упустіть можливість жити в найелітнішому ЖК Києва.

Оновлено: 19.04.2024

Печерський р-н, ЖК Taryan Towers, вул. Іоанна Павла II, буд.12.

485 000 $*
3 789 $ / м2*
3 кімнати 128/52/35 м2 24/31 эт.
Без ремонту
Біля метро
Еліт
Новобудова
Спецпроект
После строителей

Печерський р-н, ЖК Taryan Towers, вул. Іоанна Павла II, буд.12. 3-х кім квартира з терасою. S – 128/52/35 кв.м. 24/31 пов. h – 3м. Будинок введено в експлуатацію. Стан: під чистове оздоблення після будівельників. Головне фото дизайн-проекту. Мінімум несучих конструкцій дозволять реалізувати будь-яке дизайнерське рішення. У комплексі цілодобова охорона, відеоспостереження, система персональних перепусток, доступ до ліфтів лише власникам особистих карток, підземний паркінг з ліфтом та зарядками для електрокарів. Алеї, фонтани та концепція «двір без автомобіля». Бізнес центр столиці. У пішій доступності сквер Марії Заньковецької, ТРЦ Ocean Plaza, о 10 хв. Хрещатик та ЦУМ, м.Печерська, Либідська

Оновлено: 09.04.2024

Видова 2к-квартира в ЖК преміум-класу «TARYAN TOWERS» – найінноваційнішому комплексі України

380 000 $*
4 471 $ / м2*
Двокімнатна 85/35/17 м2 11/31 эт.
Без ремонту
Біля метро
Еліт
Новобудова
После строителей

Видова 2к-квартира в ЖК преміум-класу «TARYAN TOWERS» - найінноваційнішому комплексі України. 11/31 пов. удома, площа 85 м2. Мінімум несучих конструкцій дозволить Вам реалізувати будь-яке дизайнерське рішення. Є шикарна тераса, звідки відкриваються чудові краєвиди на Київ. Апартаменти здаються без оздоблення. Висота стелі 3,2 м. У комплексі центральна система кондиціювання. Особливості: - архітектурне підсвічування фасадів; - прогулянкові алеї, фонтани та концепція «двір без авто»; - у кожній квартирі відкрита тераса з панорамним виглядом – весь Печерськ! Пости цілодобової охорони, відеоспостереження, система персональних перепусток.

Оновлено: 06.05.2021

ЖК Taryan Towers – комплекс еліт-класу вул. Іоанна Павла ІІ, 12

450 000 $*
4 737 $ / м2*
2 кімнатна 95/50/25 м2 9/35 эт.
Без ремонту
Біля метро
Еліт
Новобудова
Спецпроект
После строителей

ЖК Taryan Towers – комплекс еліт-класу. Футуристичний ЖК буде включати 3 висотні будинки, які знизу об'єднає 3-поверховий стилобат, а зверху скляна прогулянкова доріжка. Облаштування дахів, які будуть об'єднувати скляні прогулянкові доріжки з шикарним видом на столицю. Також тут планується створення штучного озера та зимового саду, відкриття музею майбутнього, планетарію та ресторану. Новий формат унікального lifestyle-курорту TSARSKY, що займає приблизно 2 га площі. Для будівництва ЖК застосовується монолітно-каркасна технологія, стіни викладаються цеглою, а фасади будуть з повним склінням.

Оновлено: 10.12.2020
Рієлтор**
Анна Яковенко

Працюю ріелтором з 2015 року, маю вищу юридичну освіту. Професійна допомога у купівлі - продажу нерухомості та повний спектр юридичних послуг.

Показати контакти
Передзвоню вам та розповім деталі
Записатися на перегляд
Це російськомовна версія

Інколи пошукові системи вважають, що користувачам потрібна саме вона, але завдяки цьому повідомленню ви можете змінити мову в один клік

[gtranslate]