2кімн квартира, пров Лабораторний, 24 Печерськ
Київ, Печерський , Печерськ, м. Печерська
В обрані
Поскаржитись
Оновлено: 23.07.2024
0
115 000 $*
2 018 $ за м2*
Представник об'єкту
VALION 2
Записатися на перегляд
Опис
Оновлено: 23.07.2024
0

Продаж 2-х кімнатної квартири зі свіжим якісним ремонтом по авторському проекту в скандинавському стилі. Квартира двостороння, перепланована в студію з кухнею-вітальнею з виходом на балкон та спальнею з гардеробною кімнатою. В квартирі після ремонту зі старого залишились тільки зовнішні цегляні стіни та бетонні плити стелі і полу – зроблена нова електрична проводка, штукатурка, нові поли, стеля, система опалення. Вмонтовані в стіни комунікації для 2-х кондиціонерів, встановлений 1 кондиціонер. По всій квартирі – електрична тепла підлога, 3 регулятори на кожну кімнату та на сан.вузол. Гаряча вода від електричного бойлера, передбачена можливість встановлення газової колонки. На кухні є меблі , варочна поверхня та духовка. Квартира знаходиться в дуже тихому та зеленому дворі. У дворі є сучасні гарно обладнані дитячий та спортивний майданчики. Поруч Сільпо, Новус, відділення Приватбанку, інша необхідна для комфортного життя інфраструктура. В 5-10 хв. пішого ходу 3 станції метро: Печерська, Палац Україна, Олімпійська. Квартира ідеальна як для проживання, так і для здачі в оренду.

Кришталево чисті угоди

Забезпечуємо найкращу юридичну підтримку та повну легальність усіх угод, які проводимо!

Супровід від А до Я

Гарантуємо повний комплекс супроводу та проведення угоди. Робимо все можливе для полегшення процесу.

Характеристики
ID об'єкта:
1116113
Поверх:
4
Кімнат:
2
Загальна площа:
57 м2
Житлова площа:
33 м2
Площа кухні:
10 м2
Інформація про будинок

Лабораторний пров., 24

  • Стіни: цегляні
  • Поверховість: 5
  • Рік побудови: 1957
  • Тип будинку: сталінка
  • Опалення: індивідуальне
  • Висота стелі: 3 м
Всі квартири в цьому будинку
Запис на перегляд об'єкту

З вами зв'яжеться спеціаліст з нерухомості, підтвердить обраний час перегляду, організує відвідування пропозиції та проведе вам екскурсію.

Надсилаючи заявку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Агенство нерухомості**
VALION 2

Наше АН “VALION” вже 15 років успішно працює на ринку нерухомості України та входить у ТОП найпрогресивніших агентств нерухомості столиці. Наша команда складається з професійних агентів, які уклали сотні угод, які отримали безліч позитивних відгуків. Доказовою базою нашої успішності є також численні нагороди, серед яких “ЗА професіоналізм 2016”, “Найкращі ріелторські компанії України 2016”, “Найкращий Web ресурс ріелторської компанії 2016”, VІІ Національний рейтинг “Найкращі ріелторські компанії 2013” ​​та багато інших.

Показати контакти

Схожі квартири

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК Alter Ego

220 900 $*
3 068 $ / м2*
3 кімнати 72/0/0 м2 5/25 эт.
Еліт
З меблями
Новобудова
Студія

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК Alter Ego, розміщена на 5 поверсі. Елітний комплекс бізнес класу із закритою територією. Висота стелі 3,3 м. Висока якість будівництва та дуже тепла квартира з шумоізоляцією. Загальна площа квартири 70.6 м.кв. Дві окремі спальні з гардеробною кімнатою та вітальня-студія з панорамними вікнами. В квартирі зроблено дизайнерське перепланування. Кухня укомплектована меблями із дерева преміального виробника, та технікою Siemens Bosch- холодильник, посудомийна машина, духова шафа, індукціонна плита, бойлер, система очищення води (осмос), встановлено блок подрібнення харчових відходів. Є також сейф, що вмонтовано в бетон. Системи кондиціонування фірми Mitsubishi, що вирішує питання охолодження, нагріву навіть при -25ʼ та очищення повітря. В с/в величезна іспанська ванна з джакузі, пральна машина. З балкону можна спостерігати за футбольними матчами на стадіоні, але в основному дуже затишна сторона. Будинок із власною котельнею, а також встановлено генератор. Є підземний паркінг, спортивний зал, продукттовий магазин Коло, хімчістка, манікюрний салон, стоматологія, квітковий магазин та дві кофейні. Поряд є приватні дитячі садочки, школа, університети. У пішій доступності від будинку знаходяться 3 станції метро - 12 хв до м.Печерська , Олімпійська та 10 хв до м. Палац Україна. А також 2 великих автомобільних артерії - бульвар Лесі Українки і Велика Васильківська вулиця, Коновальця. Неподалік розташовані безліч торгових і ділових центрів, ресторани, фітнес-клуби, бьюті салони й звичайно, стадіон «Олімпійський».

Оновлено: 20.08.2024

3-х кімнатна квартира, Лабораторний провулок, 24, 80 кв.м., Печерськ, Черепанова Гора, Центр, Правий берег.

155 000 $*
1 938 $ / м2*
Трикімнатна 80/58/6 м2 3/5 эт.
Біля метро
Вторинний ринок
Сталінка
Сталинка
С ремонтом

Правий берег, Центр, Печерський район, Черепанова Гора, м. Печерська, м. Олімпійська, м. Палац Україна. Продається 3-кімнатна квартира в центрі за адресою - Лабораторний провулок, 24. Площею 80 кв. м., 3 поверх з 5, сталінка, цегляний будинок, висота стель - 3 метри. - Квартира після капітального ремонту, зробленого в 2022 році, пропонується без меблів. - Замінена повністю електрика, труби та нова сантехніка і радіатори. - Підлога із паркетної дошки та керамогранітної плитки. - Вітальня об'єднана з кухнею та друга кімната з лоджією для більшого простору. - Роздільне планування. - Вікна виходять на задній двір. Тихий та спокійний центр. Елітне місце. Поруч державні установи, бізнес-центри. В 7-х хвилинах їзди: Бессарабка, Хрещатик, ТРЦ Гулівер, БЦ Парус. Чистий під'їзд з ремонтом. Відмінна інфраструктура: поруч магазини, салони краси, відділення банків, ресторани та кафе, школа, дитячий садок, лікарня. Транспортна розвязка: метро Печерська - 12 хвилин пішки, Палац Україна, Олімпійська.

Оновлено: 10.05.2024

Продаж 1-кімнатної квартири по Лабораторному провулоку, 26, м. Печерська – 5-7 хвилин пішки, Центр

55 000 $*
2 391 $ / м2*
1 кімната 23/10/7 м2 1/9 эт.
Біля метро
Вторинний ринок
Гостинка
З меблями
Студія
Гостинка
С ремонтом

Продажа квартири-студио, Лабораторный провулок, 26, 5-7хв. пішки до метро Печерська, 15хв., до м. Палац Україна і 30хв. до Хрещатика. 1 поверх 9-поверхового цегляного будинку. Площа - 23 кв.м, житлова -10 кв.м, кухня- 7 кв.м. Новий капітальний євроремонт поміняно все: електропроводка, труби, сантехніка. Продаэться з меблями та технікою. Вигідно під аренду. Хороша інфраструктура, поруч бул. Лесі Українки, війсковий шпиталь, магазини, все необхідне. Центр Києва. т.044 200 10 80 Valion.ua/165506

Оновлено: 15.06.2022

2-кімнатна квартира в ЖК бізнес-класу Alter Ego Лабораторний провулок 7

250 000 $*
3 906 $ / м2*
2 кімнати 64/40/15 м2 21/24 эт.
Без ремонту
Біля метро
Еліт
Новобудова
Спецпроект
После строителей

2-кімнатна квартира в ЖК бізнес класу Alter Ego За адресою Лабораторний провулок 7 Печерський район 21 поверх / 24 поверхового будинку Квартира з панорамним видом. Рік побудови: 2018 (Спец проект, компанія ГЕОС) Висота стелі: 3.4 метри Функціональне планування, стан після будівельників. У комплексі: консьєрж, Sport Life, кафе, закрита територія, дворівневий паркінг. Інфраструктура: ресторани, кафе, магазини, банки, медичні установи, Олімпійський стадіон. Чудова транспортна розв'язка. 4 ст. у пішій доступності: «Печерська», «Палац України», «Олімпійська» та «Кловська»

Оновлено: 31.05.2021
Агенство нерухомості**
VALION 2

Наше АН “VALION” вже 15 років успішно працює на ринку нерухомості України та входить у ТОП найпрогресивніших агентств нерухомості столиці. Наша команда складається з професійних агентів, які уклали сотні угод, які отримали безліч позитивних відгуків. Доказовою базою нашої успішності є також численні нагороди, серед яких “ЗА професіоналізм 2016”, “Найкращі ріелторські компанії України 2016”, “Найкращий Web ресурс ріелторської компанії 2016”, VІІ Національний рейтинг “Найкращі ріелторські компанії 2013” ​​та багато інших.

Показати контакти
Передзвоню вам та розповім деталі
Записатися на перегляд
Це російськомовна версія

Інколи пошукові системи вважають, що користувачам потрібна саме вона, але завдяки цьому повідомленню ви можете змінити мову в один клік

Русский Українська
[gtranslate]