Продам 3к квартиру вул. Чорних Запорожців 26а Воскресенка Дніпровський район Лівий берег.
Київ, Дніпровський , Воскресенка, ЖК Воскресенський
В обрані
Поскаржитись
Оновлено: 29.02.2024
0
123 000 $*
1 414 $ за м2*
Представник об'єкту
Олексій Мисенко
Записатися на перегляд
Опис
Оновлено: 29.02.2024
0

Продам 3к квартиру в ЖК Воскресенський. Загальна площа 87,3 м2, житлова площа 48,6 м2: 3 кімнати – зал 23 м2, спальня 13,6 м2, друга спальня 12 м2, кухня 12,4 м2, санвузол 4,8 м2, комора 3,0 м2 (можна перетворити в другий санвузол), коридор 16,8 м2, балкон 3,4 м2. Встановлені лічильники на воду та опалення. Є два бойлери на випадок відключення централізованої гарячої води. Новим власникам залишаються всі меблі (кожна кімната повністю укомплектована) та більшість побутової техніки і якісна сантехника. При вході вас зустрічає просторий коридор, що веде до всіх кімнат. У квартирі відмінне планування, всі кімнати роздільні, що надає приватності та комфорту для кожного мешканця. Простора вітальня з великими вікнами забезпечує достатньо світла та затишку, а кухня стане ідеальним місцем для приготування смачних страв та сімейних обідів. Крім того, вам буде приємною додатковою перевагою наявність закритої території з дитячим майданчиком та зонами відпочинку, підземним паркінгом та двома ліфтами у під’їзді. ЖК розташований в безпосередній близькости до парків, лісу та інфраструктури, що робить його ідеальним місцем для життя. Пішки: Парк «Аврора» – 9 хв., парк «Перемога» – 15 хв., великий ліс – 4хв., озеро «Райдужне» – 15 хв., «Епіцентр» – 14хв., ринок «Юність» – 20хв., авторинок/ТЦ «Квадрат» – 15хв., зупинка трамваю, автобуса – 2 хв. Поруч міські доросла та дитяча лікарні, поліклініки, районне управління Соцзахисту. Прямий транспорт до більшості районів Києва – весь Лівий берег, Почайна, Оболонь, Дорогожичі, Шулявка, Звіринецька, Теремки. Ціна 123000 у.о. Олексій, 050-713-7919 Valion.ua/1104326

Кришталево чисті угоди

Забезпечуємо найкращу юридичну підтримку та повну легальність усіх угод, які проводимо!

Супровід від А до Я

Гарантуємо повний комплекс супроводу та проведення угоди. Робимо все можливе для полегшення процесу.

Характеристики
ID об'єкта:
1104326
Поверх:
7
Кімнат:
3
Загальна площа:
87 м2
Житлова площа:
48 м2
Площа кухні:
12.4 м2
Запис на перегляд об'єкту

З вами зв'яжеться спеціаліст з нерухомості, підтвердить обраний час перегляду, організує відвідування пропозиції та проведе вам екскурсію.

Надсилаючи заявку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Рієлтор**
Олексій Мисенко

Мене звати Олексій, і я ріелтор у відомому агентстві нерухомості Valion. Я завжди готовий допомогти Вам знайти ідеальне житло або вигідно продати вашу нерухомість. Нехай моя енергія та професійний підхід допоможуть Вам здійснити ваші мрії про ідеальне житло. Звертайтеся до мене у Valion, і разом ми зробимо Ваші нерухомість мрії реальністю!

Показати контакти

Схожі квартири

4к.квартира в ЖК Воскресенський по вул. Чёрных Запорожцев,26а

115 000 $*
1 307 $ / м2*
Чотирикімнатна 88/50/13 м2 4/25 эт.
З меблями
Новобудова
Спецпроект
С ремонтом

До вашої уваги продаж діючого пасивного орендного бізнесу з орендарями. Квартира площею 88 м2, розділена на 4 житлові кімнати. У квартирі є загальні вхідні двері, був побудований коридор та окремий вхід до кожної кімнати, також встановлені вхідні двері до кожної. Детально з плануванням обʼєкта можете ознайомитися на фото техпаспорту. Ремонт закінчили у 2021 році (свіжий), заселені перші орендарі були у 2022 році. Укладений ламінат по всіх кімнатах, гідроізоляція, шумоізоляція, натяжні стелі, 2 бойлери, меблі та закуплена побутова техніка і багато іншого. Всі кімнати заселені з весни 2022 року, жильці постійні та платоспроможні, не мінялися всю війну. Тобто станом на сьогодні це повністю працюючий бізнес, який генерує прибуток. Конкретно по цифрах готовий предметно спілкуватися, і показати звітність серйозно налаштованому покупцеві. Фото всіх кімнат не додаю, бо наразі там проживають орендарі, і не хотів турбувати зайвий раз. На фото 2 із 4 кімнат, ремонт у всіх виконаний аналогічний. Деталі за телефоном. Огляд за попередньою домовленістю. ЖК “Воскресенський” (вул. Петра Запорожця 26-а) має закриту територію, зі своєю зеленою зоною, консьержами, охороною, дитячим та спортивним майданчиком, також на першому поверсі є поштомат Нової пошти. Район дуже тихий, довкола є вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності Фора, АТБ, Сільпо, Епіцентр, трамвайна зупинка, парк, тренажерний зал, ринок Юність. Комплекс знаходиться за 10 хвилин на трамваї від метро Чернігівська. продаж від власника, квартира у власності понад 3 роки, на додаткові податки не потрапляє. Продаю фактично по собівартості простої квартири з ремонтом, у звʼязку з необхідністю залучення додаткових інвестицій у свій інший проєкт. Тел.(044) 200-10-80 valion.ua/1107166

Оновлено: 01.04.2024

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Воскресенський

90 000 $*
1 343 $ / м2*
1 кімната 67/0/28 м2 15/26 эт.
Новобудова

ЖК Воскресенський во вул. П.Запорожця б.26а. Новий будинок з закритою територією і охороною 24/7. В будинку чергує конс‘єрж, відеоспостереження по всьому будинку, в підземному паркінгу облаштоване надійне укриття. Поштомат. Приємні і дружелюбні сусіди. .Опалення- автономне. Встановлені лічильники на все (і на опалення в тому числі), стандартні тарифи, мінімальний чек на комуналку Технологія будівництва-монолітно-каркасна, висота стелі 2.75 м 4 ліфти. Тихий та затишний закритий двір, облаштований спортивними та дитячими майданчиками, зони для відпочинку бесідка барбекю.

Оновлено: 29.01.2024
Рієлтор**
Олексій Мисенко

Мене звати Олексій, і я ріелтор у відомому агентстві нерухомості Valion. Я завжди готовий допомогти Вам знайти ідеальне житло або вигідно продати вашу нерухомість. Нехай моя енергія та професійний підхід допоможуть Вам здійснити ваші мрії про ідеальне житло. Звертайтеся до мене у Valion, і разом ми зробимо Ваші нерухомість мрії реальністю!

Показати контакти
Передзвоню вам та розповім деталі
Записатися на перегляд
[gtranslate]