закрити
Продаж 1 кім квартира з ремонтом у новому будинку. Без%. Правий берег. Солом’янський район. Чортків. Волинська 9а.
Київ, Солом'янський , Чоколівка, м. Вокзальна
В обрані
Поскаржитись
Оновлено: 11.09.2023
0
120 000 $*
2 400 $ за м2*
Представник об'єкту
Євген Івахін
Записатися на перегляд
Опис
Оновлено: 11.09.2023
0

Клубний будинок. Елітна. Панорамні вікна на підлогу. Розташована на 12 поверсі 16-поверхового будинку. Загальна площа – 48 м ². Світла квартира з позитивною енергетикою, де ніхто не жив. Автором проекту став французький дизайнер. Створений інтер’єр став змішанням двох стилів, ампір та прованс, з урахуванням сучасних тенденцій. Дизайн оцінять справжні цінителі розкоші та елегантності. Усі матеріали найвищого класу. Елементи оздоблення та декору були привезені із Франції. Дуже вдале планування: Велика кімната з еркерні вікна. Кухня-їдальня де можна затишно посидіти і прийняти гостей за круглим столом. У ванній кімнаті можна розмістити маленьку пральню. З вікон можна спостерігати схід та захід сонця. Новий будинок бізнес-класу побудований за спецпроектом. Розташований на невеликій відстані від тихої вулички. Дуже теплий взимку. Продумано зроблено вхідну групу. Два ліфти. Консьєрж. Паркування на подвір’ї на 80 машин. Місце є у будь-який час доби. Навколо зелено та тихо. Інфраструктура дуже гідна. Поруч площа Космонавтів та Севастопольська площа. За два кроки від будинку великий супермаркет Фора. В окрузі безліч супермаркетів та спеціалізованих магазинів. Неподалік великий продуктовий ринок. Є ресторани та кафе. У двох хвилинах ходьби оновлений парк із фонтаном та дитячими майданчиками. Є де поганяти у футбол та погуляти із собачкою. Хороша транспортна розв’язка на всі напрямки міста. Найближчі станції метро Шулявська та Вокзальна. Швидкісний трамвай. Ціна 120 000 у.о. Дзвоніть і ми з радістю запросимо Вас на перегляд. Ціна 120 000 у.о., тел. (050) 355-54-56, (098) 072-20-13, Евгеній. valion.ua/1091927

Кришталево чисті угоди

Забезпечуємо найкращу юридичну підтримку та повну легальність усіх угод, які проводимо!

Супровід від А до Я

Гарантуємо повний комплекс супроводу та проведення угоди. Робимо все можливе для полегшення процесу.

Характеристики
ID об'єкта:
1091927
Поверх:
12
Кімнат:
1
Загальна площа:
50 м2
Житлова площа:
25 м2
Площа кухні:
15 м2
Інформація про будинок

вул. Волинська, 9а

  • Стіни: монолітно-каркасні
  • Поверховість: 16
  • Рік побудови: 2009
  • Тип будинку: спец. проект
  • Опалення: централізоване
  • Висота стелі: 2.75 м
Всі квартири в цьому будинку
Запис на перегляд об'єкту

З вами зв'яжеться спеціаліст з нерухомості, підтвердить обраний час перегляду, організує відвідування пропозиції та проведе вам екскурсію.

Надсилаючи заявку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Євген Івахін

Професійна допомога у продажу та купівлі вашої нерухомості. Наше агентство реально працює на свого клієнта і максимально відстоює його інтереси.

Показати контакти
Схожі об'єкти
Ексклюзив
Рієлтор**
Євген Івахін

Професійна допомога у продажу та купівлі вашої нерухомості. Наше агентство реально працює на свого клієнта і максимально відстоює його інтереси.

Показати контакти
Передзвоню вам та розповім деталі
Записатися на перегляд
[gtranslate]