! Цей об'єкт вже продано або зданий в оренду і не бере участі в результатах пошуку
Продаж 3к квартира Без % Буслівська 12 ЖК Busov Hill Звіринець
Київ, Печерський , Звіринець, м. Видубичі, ЖК Busov Hill
В обрані
Поскаржитись
Оновлено: 19.09.2023
0
270 000 $*
2 278 $ за м2*
Представник об'єкту
Олександр Гулий
Записатися на перегляд
Опис
Оновлено: 19.09.2023
0

Продаж 3к квартира, Без комісії, Буслівська 12 ЖК Busov Hill, Печерський рн, Звіринець ЖК “BUSOV HILL” – Елітна новобудова, закритий житловий комплекс преміум класу з цілодобовою охороною і багаторівневою системою контролю доступу в Печерському районі міста. Розташований біля Національного ботанічного саду імені М. Гришка. Квартира загальною площею 118.5м2, жила 96.8, висока стеля H=3м, велика кухня, 2 санвузла. Розташована на 3-му поверсі 21-но поверхового будинку. Окремий вхід в квартиру з вхідної групи. Панорамні вікна Schueco з енергозберігаючими склопакетами Guardian, автономне опалення, броньовані двері, смарт лічильник. Стан квартири – без ремонту, після будівельників, вільне планування. Система «Інтелектуальна будівля»: контроль 24/7 всіх систем життєзабезпечення будинку, власна охорона, відеоспостереження, консьєрж сервіс, 3-рівневий підземний паркінг ( укриття ). В пішій доступності розташовані: – Ботанічний сад, фітнес-центр з басейном, Sport Life, ресторани, салони краси, два приватних дитячих садочки, інноваційна школа, загальноосвітня школа, SPA-салони, продуктові супермаркети. Є дизайн проект квартири. Ціна 299 000 у.о. 093 707 15 71 Олександр valion.ua/1092549

Кришталево чисті угоди

Забезпечуємо найкращу юридичну підтримку та повну легальність усіх угод, які проводимо!

Супровід від А до Я

Гарантуємо повний комплекс супроводу та проведення угоди. Робимо все можливе для полегшення процесу.

Характеристики
ID об'єкта:
1092549
Поверх:
3
Кімнат:
3
Загальна площа:
118.5 м2
Житлова площа:
96.8 м2
Площа кухні:
15 м2
Інформація про будинок

вул. Бусловська, 12

  • Стіни: монолітно-каркасні
  • Поверховість: 15 - 21
  • Рік побудови: 2018
  • Тип будинку: спец. проект
  • Опалення: автономне
  • Висота стелі: 3 м
Всі квартири в цьому будинку
Запис на перегляд об'єкту

З вами зв'яжеться спеціаліст з нерухомості, підтвердить обраний час перегляду, організує відвідування пропозиції та проведе вам екскурсію.

Надсилаючи заявку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Рієлтор**
Олександр Гулий

Я агент з продажу нерухомості в компанії VALION. Активний, комунікабельний, честний. Допомагаю швидко і вигідно купувати та продавати нерухомість. Допоможу вирішити усі питання які можуть виникнути на кожному етапі укладання угоди. В першу чергу представляю інтереси клієнта!

Показати контакти

Схожі квартири

3-к квартира, вул. Буслівська, 20, Печерськ, м. Звіринецька

85 000 $*
1 393 $ / м2*
3 кімнатна 61/45/8 м2 5/5 эт.
Біля метро
Вторинний ринок
З меблями
Хрущовка
Хрущевка
С ремонтом

Продаж 3-кімнатної квартири на вул. Буслівська 20, Печерський район, метро Звіринецька. Площа – 61 кв.м, кухня – 8 кв.м, житлова – 45 кв.м. П'ятий поверх, 5 поверхового будинку. У затишному місці, поряд вулиця Звіринецька, поряд ботанічний сад - 500 м, метро Видубичі, магазини, зоомагазин, аптека, суші, кафе, школа, дитсадки. У двох кімнатах та на кухні зроблено ремонт у 2020 році, з повною заміною техніки, електрики, труб, меблів! У коридорі шафа купе, у кожній кімнаті двоспальне ліжко, шафа купе та кондиціонер. Дитяча кімната обладнана столом на два робочі місця Два телевізори та домашній кінотеатр з DVD. Санвузол та ванна кімната з бойлером у відмінному стані. Кухня обладнана новими меблями, посудом, вбудованою технікою Electrolux. Засклений балкон обшитий сосновою вагонкою, окремий підвал. Є місце для двох автомобілів біля під'їзду

Оновлено: 22.03.2024
Рієлтор**
Олександр Гулий

Я агент з продажу нерухомості в компанії VALION. Активний, комунікабельний, честний. Допомагаю швидко і вигідно купувати та продавати нерухомість. Допоможу вирішити усі питання які можуть виникнути на кожному етапі укладання угоди. В першу чергу представляю інтереси клієнта!

Показати контакти
Передзвоню вам та розповім деталі
Записатися на перегляд
[gtranslate]