Продаж 1-кімнатної квартири по Лабораторному провулоку, 26, м. Печерська – 5-7 хвилин пішки, Центр
Київ, Печерський , Печерськ, м. Печерська
В обрані
Поскаржитись
Оновлено: 15.06.2022
0
55 000 $*
2 391 $ за м2*
Представник об'єкту
VALION
Записатися на перегляд
Опис
Оновлено: 15.06.2022
0

Продажа квартири-студио, Лабораторный провулок, 26, 5-7хв. пішки до метро Печерська, 15хв., до м. Палац Україна і 30хв. до Хрещатика. 1 поверх 9-поверхового цегляного будинку. Площа – 23 кв.м, житлова -10 кв.м, кухня- 7 кв.м. Новий капітальний євроремонт поміняно все: електропроводка, труби, сантехніка. Продаэться з меблями та технікою. Вигідно під аренду. Хороша інфраструктура, поруч бул. Лесі Українки, війсковий шпиталь, магазини, все необхідне. Центр Києва. т.044 200 10 80 Valion.ua/165506

Кришталево чисті угоди

Забезпечуємо найкращу юридичну підтримку та повну легальність усіх угод, які проводимо!

Супровід від А до Я

Гарантуємо повний комплекс супроводу та проведення угоди. Робимо все можливе для полегшення процесу.

Характеристики
ID об'єкта:
1069126
Поверх:
1
Кімнат:
1
Загальна площа:
23 м2
Житлова площа:
10 м2
Площа кухні:
7 м2
Інформація про будинок

Лабораторний пров., 26

  • Стіни: цегляні
  • Поверховість: 9
  • Рік побудови: 1976
  • Тип дома: гостинка
  • Опалення: централізоване
  • Висота стелі: 2.5 м
Всі квартири в цьому будинку
Запис на перегляд об'єкту

З вами зв'яжеться спеціаліст з нерухомості, підтвердить обраний час перегляду, організує відвідування пропозиції та проведе вам екскурсію.

Надсилаючи заявку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних
Агенство нерухомості**
VALION

Наше АН “VALION” вже 15 років успішно працює на ринку нерухомості України та входить у ТОП найпрогресивніших агентств нерухомості столиці. Наша команда складається з професійних агентів, які уклали сотні угод, які отримали безліч позитивних відгуків. Доказовою базою нашої успішності є також численні нагороди, серед яких “ЗА професіоналізм 2016”, “Найкращі ріелторські компанії України 2016”, “Найкращий Web ресурс ріелторської компанії 2016”, VІІ Національний рейтинг “Найкращі ріелторські компанії 2013” ​​та багато інших.

Показати контакти

Схожі квартири

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК Alter Ego

220 900 $*
3 068 $ / м2*
3 кімнати 72/0/0 м2 5/25 эт.
Еліт
З меблями
Новобудова
Студія

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК Alter Ego, розміщена на 5 поверсі. Елітний комплекс бізнес класу із закритою територією. Висота стелі 3,3 м. Висока якість будівництва та дуже тепла квартира з шумоізоляцією. Загальна площа квартири 70.6 м.кв. Дві окремі спальні з гардеробною кімнатою та вітальня-студія з панорамними вікнами. В квартирі зроблено дизайнерське перепланування. Кухня укомплектована меблями із дерева преміального виробника, та технікою Siemens Bosch- холодильник, посудомийна машина, духова шафа, індукціонна плита, бойлер, система очищення води (осмос), встановлено блок подрібнення харчових відходів. Є також сейф, що вмонтовано в бетон. Системи кондиціонування фірми Mitsubishi, що вирішує питання охолодження, нагріву навіть при -25ʼ та очищення повітря. В с/в величезна іспанська ванна з джакузі, пральна машина. З балкону можна спостерігати за футбольними матчами на стадіоні, але в основному дуже затишна сторона. Будинок із власною котельнею, а також встановлено генератор. Є підземний паркінг, спортивний зал, продукттовий магазин Коло, хімчістка, манікюрний салон, стоматологія, квітковий магазин та дві кофейні. Поряд є приватні дитячі садочки, школа, університети. У пішій доступності від будинку знаходяться 3 станції метро - 12 хв до м.Печерська , Олімпійська та 10 хв до м. Палац Україна. А також 2 великих автомобільних артерії - бульвар Лесі Українки і Велика Васильківська вулиця, Коновальця. Неподалік розташовані безліч торгових і ділових центрів, ресторани, фітнес-клуби, бьюті салони й звичайно, стадіон «Олімпійський».

Оновлено: 20.08.2024

2кімн квартира, пров Лабораторний, 24 Печерськ

115 000 $*
2 018 $ / м2*
2 кімнати 57/33/10 м2 4/5 эт.
Біля метро
Вторинний ринок
З меблями
Сталінка
Студія
Сталинка
С ремонтом

Продаж 2-х кімнатної квартири зі свіжим якісним ремонтом по авторському проекту в скандинавському стилі. Квартира двостороння, перепланована в студію з кухнею-вітальнею з виходом на балкон та спальнею з гардеробною кімнатою. В квартирі після ремонту зі старого залишились тільки зовнішні цегляні стіни та бетонні плити стелі і полу - зроблена нова електрична проводка, штукатурка, нові поли, стеля, система опалення. Вмонтовані в стіни комунікації для 2-х кондиціонерів, встановлений 1 кондиціонер. По всій квартирі - електрична тепла підлога, 3 регулятори на кожну кімнату та на сан.вузол. Гаряча вода від електричного бойлера, передбачена можливість встановлення газової колонки. На кухні є меблі , варочна поверхня та духовка. Квартира знаходиться в дуже тихому та зеленому дворі. У дворі є сучасні гарно обладнані дитячий та спортивний майданчики. Поруч Сільпо, Новус, відділення Приватбанку, інша необхідна для комфортного життя інфраструктура. В 5-10 хв. пішого ходу 3 станції метро: Печерська, Палац Україна, Олімпійська. Квартира ідеальна як для проживання, так і для здачі в оренду.

Оновлено: 23.07.2024

3-х кімнатна квартира, Лабораторний провулок, 24, 80 кв.м., Печерськ, Черепанова Гора, Центр, Правий берег.

155 000 $*
1 938 $ / м2*
Трикімнатна 80/58/6 м2 3/5 эт.
Біля метро
Вторинний ринок
Сталінка
Сталинка
С ремонтом

Правий берег, Центр, Печерський район, Черепанова Гора, м. Печерська, м. Олімпійська, м. Палац Україна. Продається 3-кімнатна квартира в центрі за адресою - Лабораторний провулок, 24. Площею 80 кв. м., 3 поверх з 5, сталінка, цегляний будинок, висота стель - 3 метри. - Квартира після капітального ремонту, зробленого в 2022 році, пропонується без меблів. - Замінена повністю електрика, труби та нова сантехніка і радіатори. - Підлога із паркетної дошки та керамогранітної плитки. - Вітальня об'єднана з кухнею та друга кімната з лоджією для більшого простору. - Роздільне планування. - Вікна виходять на задній двір. Тихий та спокійний центр. Елітне місце. Поруч державні установи, бізнес-центри. В 7-х хвилинах їзди: Бессарабка, Хрещатик, ТРЦ Гулівер, БЦ Парус. Чистий під'їзд з ремонтом. Відмінна інфраструктура: поруч магазини, салони краси, відділення банків, ресторани та кафе, школа, дитячий садок, лікарня. Транспортна розвязка: метро Печерська - 12 хвилин пішки, Палац Україна, Олімпійська.

Оновлено: 10.05.2024

2-кімнатна квартира в ЖК бізнес-класу Alter Ego Лабораторний провулок 7

250 000 $*
3 906 $ / м2*
2 кімнатна 64/40/15 м2 21/24 эт.
Без ремонту
Біля метро
Еліт
Новобудова
Спецпроект
После строителей

2-кімнатна квартира в ЖК бізнес класу Alter Ego За адресою Лабораторний провулок 7 Печерський район 21 поверх / 24 поверхового будинку Квартира з панорамним видом. Рік побудови: 2018 (Спец проект, компанія ГЕОС) Висота стелі: 3.4 метри Функціональне планування, стан після будівельників. У комплексі: консьєрж, Sport Life, кафе, закрита територія, дворівневий паркінг. Інфраструктура: ресторани, кафе, магазини, банки, медичні установи, Олімпійський стадіон. Чудова транспортна розв'язка. 4 ст. у пішій доступності: «Печерська», «Палац України», «Олімпійська» та «Кловська»

Оновлено: 31.05.2021
Агенство нерухомості**
VALION

Наше АН “VALION” вже 15 років успішно працює на ринку нерухомості України та входить у ТОП найпрогресивніших агентств нерухомості столиці. Наша команда складається з професійних агентів, які уклали сотні угод, які отримали безліч позитивних відгуків. Доказовою базою нашої успішності є також численні нагороди, серед яких “ЗА професіоналізм 2016”, “Найкращі ріелторські компанії України 2016”, “Найкращий Web ресурс ріелторської компанії 2016”, VІІ Національний рейтинг “Найкращі ріелторські компанії 2013” ​​та багато інших.

Показати контакти
Передзвоню вам та розповім деталі
Записатися на перегляд
[gtranslate]